Seznamte se s vítězi cen GRAND PRIX udílených v rámci veletrhu FOR KIDS 2024


Ocenění GRAND PRIX získává společnost BaaVi, s.r.o. za Dřevěná abeceda nejen na cesty

           Hra, která učí děti formou hry rozpoznávání prvních písmenek a rozvíjí dětskou motoriku a fantazii. Větší děti si se podle   obrázku naučí skládat písmenka do celých slov.

            Porota také ocenila využití odpadového materiálu, a to konkrétně dřevěných smrkových koleček, které jsou nejen velmi       příjemné pro hru, ale také můžou pozitivně rozvíjet vztah k přírodě formou edukativní hry. Nápad i výroba v ČR.

 

Čestné uznání GRAND PRIX získává společnost Petit Lulu s.r.o.  za odrážedlo WAMU Dětská softshellová bunda - GAME ON.

            Výrobek je ušitý z recyklovaného materiálu, který má špičkové funkční vlastnosti i pro vysoce náročné zákazníky. Materiál je nepromokavý s vysokou prodyšností, čímž eliminuje nadměrné pocení.

Porota ocenila i jedinečný způsob zpracování, minimalizaci odpadu při ruční výrobě a herní motivy, které upoutají na první pohled.

Čestné uznání GRAND PRIX získává společnost Slezská harmonia spol. s.r.o. za Péřová zavinovačka s vyměnitelným povlakem ze 100% bavlny.

Multifunkční zavinovačka, která se dá použít celoročně od nejmenšího miminka jako zavinovačka , podložka, přikrývka nebo polštář. Náplň z peří umožní celoroční používání. Povlaky lze libovolně měnit a lze vybírat z různých materiálů, barev a vzorů látky, aby ladila se zbytkem výbavy pro miminko.

Porota ocenila přístup k výrobě, budování rodinné značky, využití rodinného nápadu a vysoce kvalitní zpracování a multifunkčnost výrobku.