eMimino nejsou jen diskuze. Každý týden přináší nové soutěže a testování


eMimino nejsou jen diskuze. Každý týden přináší nové soutěže a testování

Na eMimino.cz najdete prostor nejen pro sdílení zkušeností, ale také cenné rady odborníků k tématům, které vás zajímají, velké množství užitečných recenzí, skvělé soutěže a možnost testovat produkty zdarma. To vše vám rádi představíme i osobně na našem stánku na podzimním veletrhu FOR KIDS.

 

Soutěže a testování každý týden

Na eMimino.cz pravidelně pořádáme soutěže a testování, ve kterých můžete získat skvělé produkty pro sebe i své děti. Každý týden máte možnost zdarma otestovat novinky od známých značek. Pravidelné soutěže najdete také na našich sociálních sítích – sledujte například náš Instagram, kde najdete také zajímavá DIY videa a praktické rady.

 

Pusťte si nás i do ucha

Na eMimino.cz se snažíme neustále přicházet s užitečnými novinkami. Mezi ně patří například praktické kalkulačky pro výpočet ovulace, termínu porodu nebo nástupu na mateřskou dovolenou. Pravidelně také vydáváme podcasty Netabuj a Nebuď mimo, které pokrývají širokou škálu témat – od zdraví a vztahů až po mateřství a rodičovství. Nové epizody můžete poslouchat pravidelně na Spotify nebo se podívat na YouTube a iDNES.tv.

 

Podcast Netabuj je pro všechny, kteří hledají otevřenou diskuzi. Našim hostům klademe otázky přímo na tělo a zabýváme se tématy, která se často zametají pod koberec – jsou nelichotivá, nepříjemná nebo těžká na otevřenou debatu. Naopak Nebuď mimo je podcast, ve kterém se snoubí hlas odborníků s příběhy našich čtenářů.

 

 

Recenze porodnic a IVF center

Výběr porodnice vnímáme jako důležité rozhodnutí, které ovlivní zkušenost nejen během porodu, ale i následnou péči po něm. Z tohoto důvodu sbíráme reálná hodnocení všech porodnic v České republice, aby se nastávající maminky mohly rychle zorientovat a vybrat si ideální místo, kde přivedou své dítě na svět. Každoročně také pořádáme anketu Porodnice roku.

 

Na eMimino.cz naleznete také seznam a hodnocení všech českých center asistované reprodukce, a to přímo od žen a mužů, kteří se v nich léčili. Opět přehledně rozdělené podle krajů. Kromě toho u nás najdete i mnoho dalších užitečných informací, které vám usnadní důležitá rozhodnutí týkající se rodičovství.

 

Bazar s výhodnými kousky

Každý rodič ví, jak rychle děti rostou. Na našem bazaru můžete výhodně koupit i prodat dětské oblečení, hračky, kočárky a mnoho dalšího. Všechny nabídky jsou přehledně roztříděné a díky velkému množství inzerátů snadno najdete to, co právě potřebujete – a to za skvělé ceny.

 

 

Navštivte eMimino.cz na veletrhu FOR KIDS

Od 4. do 6. října nás můžete navštívit v našem stánku na 19. ročníku tohoto oblíbeného veletrhu. Přijďte si popovídat, poznat tým eMimina a užít si atmosféru plnou zábavy a inspirace. Navíc pro vás máme připravený speciální dárek. Více o tom si přečtěte u nás na eMimino.cz.