S dětmi dobrodružství nekončí, ale naopak začíná! 


S dětmi dobrodružství nekončí, ale naopak začíná! 

promaledobrodruhy.cz

 

Tímto mottem se řídíme u nás v dětské outdoorové speciálce Promaledobroduhy.cz, kterou najdete v Praze Čakovicích ale i na veletrhu FOR KIDS, a můžete se jím řídit i vy!

 

 

V obchodě promaledobrodruhy.cz vybavíme vaše děti pro každé dobrodružství od hlavy k patě, od jara do zimy, od kočárku po pubertu, od moře až na hory, od výletu až na dlouhé treky. Do školky, na výlet, na lyže, do kaluží. U nás najdete vše a drahocenný čas ušetřený hledáním kompletní vhodné výbavy tak strávíte plnohodnotně s dětmi venku na výletech v přírodě. A proto nejdříve k nám a potom hurá ven, protože v Promaledobrodruhy máme všechno!

 

 

 

 

 

 

Zakládáme si na kvalitním funkčním rostoucím oblečení ve velikostech od 70 do 170 cm, které vydrží dětem 2-3 sezóny. Učíme zákazníky koupit jednu kvalitní věc, na kterou se mohou spolehnout, která rychle uschne, zahřeje, nepromokne.  V batohu pak na výletech tatínkové nenosí náhradní bundy a kalhoty, ale je prostor jít na celý den ven a vzít například kvalitní mrazem sušené jídlo a s dětmi si udělat na dlouhém výletě oběd v přírodě. Funkční a nepromokavé oblečení oceníte i v zimě, kdy dětem promáčené oblečení nezkazí radost z nekonečných hrátek ve sněhu. A s naší novou kolekcí od firmy WeeDo je navíc nikdo nepřehlédne!

 

Provozujeme i půjčovnu krosen, která je velmi využívaná. Zákazníci s nejmenšími dětmi se tak dostanou i tam, kam to s kočárkem nejde a zažívají tak dál dobrodružství, která zažívali bez dětí.

 

Výpravy s dětmi do přírody, do hor, do lesa milujeme, žijeme to! A všechny naše zkušenosti můžeme předávat dál! Chceme, aby se děti hýbaly s radostí a nebyly po chvíli na kopci otrávené, protože jim je zima, protože jsou nefunkčně oblečené.


Promaledobrodruhy.cz na FOR KIDS

 

Spojili jsme síly s parťáky z BikeUP a Monkey Mum a připravili pro vás trojstánek plný dobrodružství a zábavných úkolů, po jejichž splnění vás bude čekat třeba malý dárek! Přijďte za námi vybavit se na nadcházející podzim a zimu, přijďte ochutnat skvělé ultralehké jídlo na cesty, vyfotit se s malým dobrodruhem. Najdete nás v hale 2 -A11, hned u vchodu!  Těšíme se na vás!