BikeUP – (R)evoluce ve světě dětského bajkování


Na veletrhu nás najdete v Hale 2 - A 11, společně s našimi kamarády Monkey Mum s.r.o. a Promaledobrodruhy.cz. Rozhodli jsme se spojit síly a nachystat pro vaše ratolesti to pravé dobrodružství. Na našem trojstánku prcky čeká fotostěna, hrací koutek pro nejmenší a také si můžete zahrát hru o malý dárek. Hra je jednoduchá – dostanete kartičku a musíte obejít a splnit 3 úkoly. Třeba u nás si na vlastní kůži děti ozkouší, jak parádně se ultralehké bajky Foxie řídí, máme totiž nachystanou zapeklitou překážkovou dráhu (helmičky jsou samozřejmostí).

O nás:

BikeUP je nový česko-slovenský startup. Bandu taťků už nebavilo rok co rok kupovat a prodávat dětská kola jejich prcků a tak si řekli stop, musí existovat i nějaké jiné řešení. A jelikož nikde na trhu nenašli, co hledali, pustili se do toho sami. A tak vzniklo první předplatné dětských bajků!

BikeUP není jen půjčovna, je to (R)evoluce v dětském bajkování. Online za 2 minuty odkudkoliv objednáš a my ti kamkoliv po ČR a SR doručíme. Kola se expedují do 48 hodin od zaplacení a nejste ničím vázáni – jakmile kolo nepotřebujete, jen ho vrátíte zpět do krabice a objednáme kurýra.

Máme odrážedla a superlehké dětské bajky, vše od velikosti 12 – do velikosti 20, tzn. cca od 2 do 9 let. Což je období, kdy děti nejrychleji rostou a rodiče se nejvíce trápí při neustálých obměnách strojů.

BikeUP vám šetří čas, peníze a vaše nervy. No a v neposlední řadě také přírodu. Bajky se nehromadí někde na půdě, nebo ve sklepě, ale kolují mezi dětmi, a když doslouží, tak je rozebereme a jejich části slouží jako náhradní díly. No a když bajk už není tak úplně reprezentativní, aby mohl kolovat v naší půjčovně? Pak ho odservisujeme a ten putuje k dětem do dětských domovů, kde ještě udělá spoustu radosti.

Celý koncept BikeUP je postaven na myšlence, že rodiny nemusí kupovat kola, ale mohou je jednoduše "BikeUPovat". To znamená, že rodiče ušetří nejen peníze, ale i čas, který by jinak strávili hledáním, nákupem a prodejem kol. Je to řešení pro moderní rodiče, kteří chtějí věci dělat jinak a chytře.

A pokud si nechcete pronajímat zajíce v pytli, nově máme i showroom na Praze 10. Na prodejně u našich kamarádů Monkey Mum s.r.o. nyní najdete všechny naše ultralehké stroje Foxie, takže klidně doražte a vyzkoušejte! A pokud byste měli nějaké dotazy, usměvavý personál vám rád poradí, popřípadě s vámi bajk přímo objedná. Těšíme se na vaši návštěvu!

 

Zakladatelé projektu