THULE nově na veletrhu představí autosedačky


Thule představuje autosedačky

Švédská společnost Thule věnuje na veletrhu největší prostor své nové kategorii – autosedačkám. Nebudou chybět ani nové generace ikonických kočárků nebo multifunkčních vozíků a těšit se můžete i na další produkty pro vaše společná outdoorová dobrodružství.

Proměňte auto na bezpečné místo pro ty nejmenší

Provází vás už na vaší první a nezapomenutelné společné cestě domů z porodnice. A mají ten nejdůležitější úkol – chránit vaše děťátko a poskytnout mu pohodlí obvykle při jízdě autem, ale také na kočárku nebo v letadle. Dětské autosedačky jsou nepostradatelnými parťáky při vašich cestách za dobrodružstvím, na které musí být stoprocentní spolehnutí.  

 

Isofixová základna Thule Alfi výrazně snižuje riziko nesprávné instalace autosedačky a spojuje ji s vozem stabilním, pevným způsobem. Digitální displej poskytne v jednotlivých fázích instalace zpětnou vazbu o správnosti instalace.

Autosedačka pro miminka Thule Maple umožňuje snadnou a tichou instalaci. Sedačka nabízí ergonomickou polohu vleže, kterou využijete například při nasazení na kočárek. Možnost otočení kolem svislé osy ulehčuje naložení a vyložení sedačky z vozidla.

Autosedačka pro batolata Thule Elm nabízí volbu otočení dítěte proti směru jízdy – nejbezpečnější způsob cestování autem pro kojence a batolata. Poskytuje dětem maximální pohodlí a má čistý jednoduchý design.

Autosedačky Thule budou na trhu od listopadu 2024.

 

Ještě dokonalejší ikona

Nová generace cenami ověnčeného kočárku do každého terénu Thule Urban Glide 3 přináší nové funkce, jako je například intergrovaná opěrka nohou, prodloužená stříška s vylepšenou ventilací a atraktivní barvy.

Updatem prošla také sourozenecká varianta Thule Urban Glide 3 double a korbička, která má stříšku vylepšenou o ventilační panel a je nově k dostání ve více barevných variantách.

 
 

 

 

 

 

 

Absolutní novinkou je čtyřkolová varianta, Thule Urban Glide 4-wheel. Tento kočárek s městským lookem je skvěle ovladatelný a poradí si i s náročnějším terénem mimo zpevněné cesty.

 

 

Multifunkční vozík budoucnosti

Multifunkční vozíky Thule Chariot 2 jsou spolehlivým parťákem při procházkách, běhu, cyklistice nebo zimních radovánkách. Nová generace si ponechala výrazný desingový styl předchozí řady, ale při bližším pohledu získala nové funkce pro snadnější přechody mezi aktivitami, poskytuje větší pohodlí vám i vašim dětem, má promyšlené detaily, stylové barvy a je také udžitelnější.

 

Společnost Thule byla založena ve Švédsku v roce 1942. Pod heslem Bring your life nabízí po celém světě širokou škálu prémiových produktů pro aktivní lidi. Přepravní boxy, nosiče, autostany, zavazadla, kočárky a další dětský sortiment lidem umožňují mít při sobě to, na čem jim záleží nejvíce – bezpečně, jednoduše a stylově.