Jarní veletrh FOR KIDS přilákal opět tisíce návštěvníků!


Letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA hostilo ve dnech 5. až 7. dubna veletrh hraček a potřeb pro děti FOR KIDS. Největší množství produktů na jednom místě od 94 vystavovatelů si přišlo do Letňan prohlédnout 25 135 návštěvníků, kteří také využili možnosti setkání s odborníky napříč obory a zajímavými osobnostmi.

 

 

Výjimečný sortiment hraček a potřeb pro děti i nastávající maminky od renomovaných firem z Česka i zahraničí, široké portfolio nabídky her pro všechny věkové kategorie a všech náročností i nabídka originálních zážitků a interaktivní zábava či zajímaví hosté. To vše našli návštěvníci veletrhu FOR KIDS na jednom místě.

Své nové i oblíbené kolekce produktů nabídly na expozicích společnosti Černá na Bílé a Mimilove, Ecomania, Baavi, Skibi, Eco by Naty, Moltex nebo Attitude. Mezi vystavovatele se vrátila po několikaleté pauze firma FUN BABY, která přinesla značku Zopa design. Slovenská Bike Up uvedla nová kola a odrážedla pro nejmenší jezdce. Novou značku autosedaček mohli prozkoumat návštěvníci na stánku společnosti Baby Store.

Hry i vědecká show

Už podruhé zavítala na veletrh se svou unikátní vědeckou show iQLANDIA, která představila program plný bláznivých pokusů z fyziky a chemie a přivezla do Prahy obří nafukovací model Země s fotorealistickým povrchem planety.

Děti plné energie si užily překážkovou dráhu, kterou vytvořila v Letňanech nadace Karla Janečka Science 21. Nechybělo ani seznámení s Karlovou novinkou Mathesso a v sobotu 6. dubna si ji v PVA EXPO PRAHA mohli zájemci zahrát přímo s autorem.

V PVA EXPO PRAHA byl také prostor pro zábavu. Herničku z venkovních hraček vybudovala firma Jarabák a společnost Uneeqly připravila soutěže o spoustu věcných cen, například o vstupenky do Oskarhausenu nebo o rodinný pobyt v hotelu Astoria. Rodiče se mohli poradit s odborníky, jak vybrat správné hračky svým dětem na míru nebo jak kombinovat stravu tak, aby nejen nejmenší členové rodiny konzumovali chutně a zároveň zdravě.

Veletrh FOR KIDS se do Letňan vrátí zase na podzim, a to v termínu 4.- 6.10.2024