Nově se můžete těšit na autosedačky a kočárky z obchůdku Matýsek


VÍTEJTE V OBCHŮDKU MATÝSEK

Vítejte v našem e-shopu, kde se specializujeme na prodej autosedaček, kočárků a jejich doplňků! Jsme tu proto, abychom zajistili, že Vaše dítě bude cítit komfort a bezpečí, a vy tak budete moci s klidem vychutnávat každý moment.

S naší pečlivě vybranou nabídkou Vám pomůžeme najít ideální autosedačku nebo kočárek, který dokonale vyhovuje Vaším potřebám a představám. Naše široká paleta produktů od renomovaných značek Vám umožní vybrat si to nejlepší pro Vaše dítě.

Důležitou součástí našeho e-shopu je také odborná pomoc a rady našich zkušených specialistů. Rádi vám poradíme, abyste udělali správnou volbu a pochopili všechny důležité aspekty pro správné používání a montáž.

 

Vaše spokojenost i bezpečí vašeho dítěte jsou naší prioritou, a proto vždy klade naše tým důraz na kvalitu a bezpečnost našich produktů.

 

Těšíme se na vás na veletrhu FOR KIDS!

 

Kočárek Emmaljunga Sento PRO

 

Nejstarší v Evropě vyráběná značka kočárků vznikla již v roce 1925. Od té doby je vlastněna stále stejnou rodinou již ve své 3. generaci. Díky tomu se podařilo zachovat zkušenosti a zásady, kterými se značka řídí již více než 90 let. Emmaljunga se na rozdíl od jiných prémiových výrobců nesoustředí v první řadě na design výrobku. Na prvním místě je vždy zejména bezpečnost a pohodlí dítěte. Kočárky Emmaljunga se jako jediné skutečně vyrábí ve Švédsku, v moderní a zároveň ekologické továrně, je tedy zajištěna jejich špičková kvalita, dlouhověkost a šetrnost vůči životnímu prostředí.

SENTO PRO Flat Outdoor
Skvělé vlastnosti, TOP volba šetrná pro životní prostředí.
Dokonale všestranný kočárek s lehkým podvozkem a unikátním odpružením pro všechny procházky.

Vyšší konstrukce kočárku zajistí, že vaše dítě bude chráněno před prachem, vlhkostí a zplodinami.

 

Bezpečí - bezpečnost dětí je pro značku Emmaljunga vždy na prvním místě, můžete si být jisti, že své dítě vozíte v jednom z nejbezpečnějších a nejkomfortnějších kočárků na trhu

Autosedačka Nuna Pruu 

 

Prémiová holandská značka Nuna vytváří špičkové produkty z těch nejlepších možných materiálů, a navíc v praktickém atraktivním designu. Dosavadní působení značky přineslo jejím výrobkům více než 300 ocenění napříč kategoriemi. Chcete-li si užít rodičovství s fantastickými výrobky, které používají i světově známé osobnosti, je pro vás Nuna ta správná adresa.

PRUU™
Luxusní autosedačka kombinující fantastickou úroveň bezpečnosti s luxusními materiály a zpracováním. Je snadno ovladatelná díky možnosti natočení o 360 stupňů a zároveň neuvěřitelně bezpečná díky použití špičkových tlumicích materiálů. Navíc nabídne bezkonkurenční pohodlí díky prémiovým materiálům a obrovskému rozsahu polohování v obou směrech jízdy

 

Avionaut pixel pro 

 

Avionaut je nejlepší společník na cesty s vaším dítětem. Bezpečí na každé cestě je možné díky promyšleným a bezpečným autosedačkám, jako je model Avionaut Pixel PRO 2.0 C.

Jedná se o nejlehčí autosedačku na trhu, která váží pouhých 2,5 kg.

Díky tomu její přenášení - i s batoletem - nebude pro vás jako rodiče příliš namáhavé.

Autosedačka je navíc kompatibilní s univerzální základnou IQ 2.0 C, která zajišťuje rychlé a bezpečné upevnění.

To vše proto, aby vaše cesta vždy začala bez problémů.

 

BeSafe Stretch - nekompromisní bezpečí pro malé i velké

Tato unikátní autosedačka posouvá hranice protisměrného cestování dětí a v mnoha ohledech přináší zcela unikátní řešení. Úplně poprvé je na trhu autosedačka, ve které může dítě cestovat proti směru jízdy až do hmotnosti 36 kg. Díky tomu mohou být v podstatě všechny děti do 125 cm usazeny v protisměrné autosedačce a nemusí ji opustit ještě před dovršením této výšky. Zároveň nabízí největší místo na nohy dítěte ze všech momentálně prodávaných autosedaček s možností nastavení prostoru od 7 cm - 30 cm! Díky unikátní konstrukci, která neobsahuje plasty v žádném namáhaném místě, má autosedačka neuvěřitelnou životnost 15 let! Díky použití hliníku a skořepiny z EPP je autosedačka také neuvěřitelně lehká, váží pouhých 9 kg. 

BeSafe je přeborníkem v bezpečnosti. Tato značka má historicky nejvyšší počet získaných Plus testů, nejlepší hodnocení bezpečnosti pokračovací autosedačky v historii testů ADAC (iZi Kid i-Size = 1,1) a Folksam (iZi Plus). BeSafe Stretch na tuto tradici nejen navazuje, ale zároveň úroveň bezpečnosti ještě výrazně posouvá, neboť v interních testech společnosti HTS BeSafe měla ještě mnohem lepší výsledky crash testů než výše zmiňované a extrémně bezpečné autosedačky. BeSafe Stretch je schválená dle normy i-Size a také oceněna švédským Plus testem.