NEPROMOKNEME.CZ - funkční oblečení pro šťastné děti


Zboží, které prodáváme pochází z ČR, EU nebo USA. V našem obchodě naleznete nepromokavé, funkční oblečení, doplňky do deště a další. Výrobky, které prodáváme jsou při výrobě přísně kontrolovány, léta prověřeny a oceněny v mnoha soutěžích. Můžete si být jisti, že neděláte žádné kompromisy při výběru oblečení pro své děti.

Osobně nám všechno zboží prošlo rukama (dětem i nohama :-)) a tak vám můžeme s výběrem pomoci. Neváhejte dopřát svým dětem bezpečný a bezstarostný pohyb v loužích, blátě a třeba i sněhu. Naše výrobky vám k tomu pomohou.

 

 

 

 

 

Specializujeme se na první botičky pro děti a capáčky pro miminka. Vyzkoušeli jsme spousty značek a tak v naší nabídce najdete pouze ty, které se osvědčily a fungují nejlépe. Capáčky a botičky pro děti nožku dětí neomezují, mají správný tvar a nádherné vzory. Benefitem capáčků pro miminka je, že neklouzají z nožky, drží ponožku a zajišťují oporu při prvních krůčcích.

V nabídce naleznete také zateplené botičky do kočárku či botičky na nošení v šátku a nosítkách. Doplňky jsou takovou třešničkou, kterou si můžete užít navíc. Ať už jsou to praktické návlečky, kukličky, nákrčníky či deštníčky.