Slezská Harmonia "Spaní na našem polštáři denně úsměv rozzáří"


 

                                               

Jiřina Martiňáková a Maruška Pražáková - dvě dámy, které se do historie Slezské Harmonie zapsaly natrvalo. Paní Jiřinka spolu s dalšími třemi společníky založila společnost symbolicky v den, který je z historického hlediska významný nejen pro všechny švadlenky - 8. 3. 1993. Maruška Pražáková pak prostřednictvím své sousedky Jiřinky v prosinci roku 2014 odkoupila celý obchodní podíl firmy. Převzala šicí dílnu, investovala do její modernizace, navázala na spolupráci s velkoobchodními zákazníky a rozvinula mnoho dalších zajímavých obchodních příležitostí. 

 

V našich ručně šitých přikrývkách, povlacích, polštářích i lůžkovinách tak již dlouhá léta odpočívají děti v mateřských školách, žáci i studenti v domovech mládeže a na vysokoškolských kolejích, zákazníci hotelů a penzionů, pacienti v nemocnicích, prarodiče v domovech pro seniory, ale například i vojáci Armády České republiky.

Velký zájem o kvalitní ruční výrobu našich produktů nás časem přesvědčil k rozšíření sortimentu. Proto dnes šikovné ruce našich švadlen šijí nejen lůžkoviny, ale veškerou výbavu pro miminka, potřeb do kočárku, postýlky, dětského pokoje i ložnice.