Přijďte si na veletrh vyzkoušet ty nejzábavnější ze vzdělávacích her nebo gamebooky


E- shop AAA školák nabízí vzdělávací a rozvojové hry a hračky. Velká část her je využitelná při výuce ve školách i v mimoškolním vzdělávání. Často se jedná o hry českých autorů, ale také učitelů z celého světa, a hry jsou důkladně ověřené přímo na dětech. Jsou to například hry, které dětem pomáhají pochopit matematické operace a vztahy mezi čísly od prvního počítání až po pokročilou práci s výrazy nebo převody jednotek. E-shop nabízí také  hry pro rozvoj jazykových dovedností nejen v angličtině, ale i v němčině. Hry jsou použitelné i při výuce studentů, kteří už poněkud vyrostli ze školních lavic.

E-shop se zaměřuje také na hry sloužící rozvoji emoční inteligence. Vlajkovou lodí této skupiny her jsou oblíbené Empati karty, vymyšlené a navržené klinickou psycholožkou. Někdy bývá i pro dospělé těžké pojmenovat a popsat emoce a dále s nimi pracovat. Karty kromě pomoci v této oblasti  popisují i optimální řešení emočně vypjatých situací, do kterých se děti běžně dostávají, ať už se jedná o řešení drobných či větších průšvihů, mezilidských vztahů nebo chápání sebe sama v různých prostředích. 

K rozvoji empatie přispívají i kooperativní hry, které jsou také v nabídce e-shopu. Tyto hry učí děti méně soutěžit a více spolupracovat v týmu, pomáhat si, chápat pocity spoluhráčů, sdílet své pocity a nápady.

Na veletrhu budou k vyzkoušení i ke koupi ty nejzábavnější ze vzdělávacích her, gamebooky i jednoduché zábavné hry pro celou rodinu.