Thule na veletrhu představí několik novinek


 

Thule v Letňanech představí pohodlná nosítka, vylepšené cyklosedačky i exkluzivní novinku v sortimentu kočárků.Švédská společnost Thule si zakládá na bezpečnosti, kvalitě a jednoduchém severském designu. Do svého sortimentu každoročně přidává nové pomocníky, díky kterým si můžete naplno užívat outdoorová dobrodružství spolu s těmi nejmenšími. Na letošním ročníku FOR KIDS si návštěvníci budou moci v předstihu prohlédnout mimo jiné i skutečně exkluzivní novinku, kterou Thule plánuje zařadit do sortimentu kočárků v příštím roce.

Produkty z kategorie Aktivně s dětmi budou k vidění a samozřejmě i vyzkoušení. Zájemci si tak budou moci zkusit, jak funguje novinka na trhu – stříška na kočárek s funkcí čističky vzduchu – Thule Shine Air Purifier Canopy. Tato čistička vzduchu využívá technologii vyvinutou lékařskými odborníky a v okolí vašeho dítěte zajišťuje jemný proud vyčištěného vzduchu, i když se zrovna pohybujete v rušném velkoměstě.

 

 

Na stánku Thule budou k vyzkoušení i městské a sportovní kočárky. Nebude chybět prémiový městský kočárek Thule Shine nebo ikonický Thule Urban Glide 2, který zvládne váš malý poklad provézt terénem i městskou džunglí. Milovníci kondičního běhu ocení běžecký kočárek Thule Glide 2 – velmi výkonný kočárek s lehkým, aerodynamickým designem. Exkluzivně bude také představena novinka, která v příští roce rozšíří sortiment kočárků značky Thule.v

 

 

Pro zájemce bude připravené dětské nosítko Thule Sapling, které je skvělým pomocníkem pro aktivní rodiče, kteří rádi tráví čas se svými dětmi v přírodě. Je určené pro dlouhé túry a zajišťuje pohodlí rodiče i dítěte – má nastavitelný zádový panel a bederní pás. Navíc je vybaveno ergonomickou sedačkou ErgoRide, která poskytuje dítěti dodatečnou oporu nohou. Skvělým benefitem je také možnost tuto sedačku vyjmout a vyprat v pračce.

 

 

Do Letňan Thule přiveze také cyklosedačky s novým designem – Thule Yepp 2. Chytře řešené a flexibilní dětské cyklosedačky pro každodenní dojíždění, i delší výlety – tlumí nárazy, jsou měkké a v krásných barvách. Rostoucí dítě má v cyklosedačce maximální pohodlí díky nastavitelným opěrkám nohou a řemínkům k uchycení bot. Updatem prošly i další cyklosedačky Thule Yepp Nexxt 2 a Thule RideAlong 2.

 

 

V sortimentu Thule mají své místo také multifunkční vozíky. Thule Chariot slouží pro 4 různé aktivity – procházky, běh, cyklistiku nebo běžkování. Všestranný vozík Thule Courier je skvělým společníkem pro dlouhé jízdy po cyklostezkách i pro vyjížďky na farmářský trh. Kromě Vašich dětí převeze také čtyřnohé mazlíčky a další náklad.

 

 

Přijďte si prohlédnout a vyzkoušet sortiment Thule Aktivně s dětmi na veletrh FOR KIDS.

Těšíme se na Vás!
Tým Thule