IQLANDIA míří se svou science show na veletrh FOR KIDS!


Hodinu od Prahy na vás čekají dva světy plné interaktivní zábavy. Dva parky, každý se 4 patry expozic, dohromady více jak 800 interaktivních exponátů. To jsou dva vědecko zábavní parky iQLANDIA a iQPARK. Zatímco iQLANDIE zabaví celou rodinu, iQPARK ocení zvláště ti nejmenší do osmi let. Ale nebojte, na veletrh FOR KIDS přijede science centrum iQLANDIA za vámi. A přiveze s sebou malou ochutnávku toho nejlepšího, co v městě pod Ještědem čeká na každého, kdo se rozhodne pro den plný chytré zábavy pro celou rodinu.

Přijďte za námi a navštivte stánek iQLANDIE na veletrhu FOR KIDS a přijďte se podívat na dechberoucí science show plnou ohně a kouře, do které naši zkušení lektoři zapojí i vás. Science show přináší přehlídku bláznivých pokusů z fyziky a chemie. Uvidíte pokusy s kapalným dusíkem a výbuchy přímo na místě! Navíc si vyzkoušíte několik interaktivních exponátů a pokusů z naší kuchyně plné experimentů na téma Věřte neveřte. A věděli jste, že můžete vytvořit mikroskop i z mobilu? Pozorujte s námi malý svět kolem nás.

Po skončení veletrhu přijeďte navštívit unikátní vědecko-zábavní centrum iQLANDIA. Čeká vás celkem 11 expozic, jízda v Mars roveru, Ohnivé tornádo, pokecejte s humanoidním robotem Thespianem, užijte si promítání v iQPLANETÁRIU nebo navštivte iQPARK pro nejmenší. Unikátní, zábavně poučné centrum pro větší i nejmenší objevitele! Ve 4 patrech najdete interaktivní exponáty, které prostřednictvím hry a experimentů podporují dětskou zvídavost a představivost.

Těšíme se na vás!