ATTITUDE poprvé na veletrhu. Těšíte se?


Společnost BBStart s.r.o. dodává na český trh přírodní ekologické jednorázové plenky značky Moltex Pure & Nature a Eco by Naty, které jsou bez zbytečných chemikálií a výjimečně prodyšné. Eco by Naty nabízí také 100% kompostovatelné a splachovatelné vlhčené ubrousky včetně přírodní dětské kosmetiky. Myslí i na maminky s produkty pro dámskou hygienu poskytující čistou, přírodní a bezpečnou péči, která je obzvláště v intimních partiích důležitá. Heslem jsou ŽÁDNÝ PLAST. ŽÁDNÉ ŠKODLIVÉ CHEMIKÁLIE. 100% EKOLOGIKCÉ A 100% ŠETRNÉ K POKOŽCE.

 

Dále BBStart s.r.o. jako rodinná firma před více než 5 lety začala distribuovat výrobky značky ATTITUDE na českém trhu. Její hlavní motivací bylo usnadnit lidem v České republice přístup k vysoce kvalitním a zdravým kosmetickým výrobkům a produktům do domácnosti, pro ženy a hlavně děti. Chtějí předat planetu v co nejlepším stavu pro další generace, a proto nabízí produkty, které jsou zdravé, ekologické, netestované na zvířatech a jsou příjemné na používání. Nejenže se starají o zdraví, ale také o cenovou dostupnost, aby jejich produkty byly přijatelné pro co nejširší okruh lidí. Přírodní produkty, méně plastu a více stromů - to je přístup značky ATTITUDE.

Přijďte si pro radu od našich odborníků, vyzkoušejte si plenky a třeba také minerální opalovací krémy pro děti, využijte exkluzivních slev a objevte, jak můžete spojit péči o své blízké s udržitelností. Buďte s námi na FOR KIDS veletrhu – čeká na vás nová úroveň péče o vaši rodinu.