Kočárky Jamine přináší na veletrh řadu novinek!


 

Česká značka Jasmine nebude chybět ani na podzimním veletrhu For Kids 2023. Nenechte si ujít premiéru nového kombinovaného kočárku Bennetta New, nové modely zimních fusaků Ovečka z ovčí vlny, pletené deky do kočárku, látkové pleny nebo nově zařazené typy ergonomických nosítek.

Chybět nebudou ani oblíbené hračky pro holčičky - naše kočárky pro panenky.

 

 

Fusaky do autosedačky české značky Jasmine se léty zařadily mezi oblíbenou výbavu pro miminko na zimu a to zejména pro poměr cena/výkon. Šijeme pouze z kvalitních a prověřených materiálu s vysokou hřejivostí. Materiály pro fusaky do vajíčka splňují normu Öko-Tex Standard 100.

Na veletrh FOR BABIES 2022 obdržel Jasmine čestnou cenu za kolekci zimních fusaků a doplňků

 

Mušelínové pleny Jasmine jsou vyrobeny ze 100% bavlny, jsou bezpečné pro styk s citlivou, dětskou pokožku a nezpůsobují alergii. Naše pleny z mačkaného mušelínu mají vysokou gramáž (125g/m2). Svou měkkost získávají každým praním. Mušelínové pleny Jasmine si udržují tvar a barevnost, dobře se žehlí a rychle schnou.

Sada mušelínových plen se nabízí v ekonomickém balení, což ze sady dělá skvělý nákup do výbavičky! 

 

Plenky mušelínové využijete jako utěrku, bryndák, ručník po koupání miminka nebo do postýlky. Své místo najdou také v kočárku jako clona, usínáček nebo lehká, letní přikrývka.