NOVINKA NA VELETRHU - dřevěná stavebnice CREATIVE DESIGN KIT


V malé liberecké dílně navrhujeme a vyrábíme velmi individuální malé kousky bytového designu. Jedná se o interaktivní obrazy, hry, stavebnice, rámečky a hodiny, které můžete vzájemně kombinovat, hezky se doplňují a vytvářejí ucelenou řadu nazvanou ART OF FRAME. Máme rádi jednoduchý až minimalistický design, hřejivé a pastelové barvy, geometrické tvary a přírodní materiály. Na výrobu používáme dřevěnou překližku, kůži, plech, korek, látky, plexisklo a olejové lazury.

Jsme chráněná dílna, zaměstnáváme 12 pracovníků se zdravotním hendikepem. Fungujeme na principu sociálního podniku, preferujeme místní zdroje a jsme šetrní k přírodě. Jsme zároveň profesionálové s citem pro detail a každý náš výrobek je malým uměleckým dílem.

V rámci veletrhu FOR KIDS budeme prezentovat především dřevěnou stavebnici CREATIVE DESIGN KIT:

Stavebnice obsahuje 77 dřevěných dílků ošetřených ekologickou lazurou. Dřevěné čtverce, kruhy, půlkruhy, obdélníky a tyčky se dají snadno složit pomocí výřezů dohromady. Postavit můžete závodní dráhu, hrad, větrný mlýn, auto, domeček pro panáčky, fantazii se meze nekladou. Rozvíjí představivost, manuální zručnost a kreativitu. Sada obsahuje také dva panáčky CREATORS.