Se značkou Tommee Tippee už na to nikdy nebudete samy


Tommee Tippee je světově uznávaná značka inovativních výrobků pro děti a kojence. Jejím posláním je podpořit rodiče na jejich individuální cestě a zjednodušit jim každodenní péči o nejmenší. Výrobce navíc dbá nejen na kvalitu, ale i udržitelnost. Budoucnost světa, do nějž se děti rodí, je jednou z priorit a odpovědností společnosti.

Příběh Tommee Tippee se začal psát ve 40. letech minulého století v Kalifornii. Tři podnikaví bratři se rozhodli navrhnout dětský pohár, který se nepřevrhne. Na svůj první nezdar úspěšně navázali a vyrobili funkční prototyp, který pojmenovali po svém milovaném psovi Tommeem. Britský podnikatel se do jejich nápadu natolik zamiloval, že do něj investoval. V roce 1969 tak oficiálně vznikla značka Tommee Tippee.

Mezi nejprodávanější výrobky patří lahev Tomme Tippee. Lahvičky, sterilizátory, ohřívače lahviček a další příslušenství jsou součástí bohatého sortimentu pro děti. Oblíbené jsou savičky Tommee Tippee, termosky, termohrnky a kompletní sady pro kojence. Všechny vyrobené s jediným účelem ­– usnadnit lidem rodičovství takové, jaké skutečně je. Proto také vznikl hahstag #TheTruthIs, pod kterým rodiče sdílí střípky autentického života s dětmi, a to s jediným cílem – abyste na to už nikdy nebyli sami.

 

Koš na pleny Tommee Tippee Twist & Click _White každou plenu jednotlivě zabalí, čímž bezpečně odstraní pachy a nečistoty a udrží váš domov čistý a bez zápachu.

Hledáte perfektní kojeneckou láhev pro své miminko? Set kojeneckých lahví Tommee Tippee Closer To Nature Baby Bottles Set svým tvarem připomíná mateřský prs, takže zajistí vašemu děťátku příjemný prožitek z pití. Když láhev naplníte teplou tekutinou, savička se zahřeje a její měkký a pružný konec tak bude o to více připomínat dítěti mateřskou bradavku.