TEREZIA Company - to nejlepší z přírody


TEREZIA COMPANY je český výrobce doplňků stravy ze zdraví prospěšných hub a rostlin s tradicí již 33 let.

Všechny suroviny použité ve výrobcích procházejí přísnými laboratorními rozbory a je kladen velký důraz na jejich kvalitu.

Jsou zpracovávány šetrnými způsoby, aby obsahovaly co největší množství aktivních látek jako čerstvé suroviny.

Výrobky si vyrábí ve vlastní certifikované výrobě. Produkty jsou vyráběny bez konzervačních látek a bez dalších příměsí. Mezi nejznámější doplňky stravy patří Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem na podporu imunity, RAKYTNÍČEK multivitaminové želatinky s rakytníkem vhodné již od 3 let a Vitamin D3 v kapkách pro děti již od narození.

 

 

Veganské želé plné těch nejdůležitějších vitaminů pro vaše děti. Šťavnaté želé mají podobu roztomilých trpaslíků. Každé želé v sobě ukrývá směs ovocných koncentrátů, vitaminy a rakytník, tedy perfektní kombinaci pro posílení dětské imunity.

Rakytník navíc pomáhá snižovat únavu, podporuje činnost srdce a trávicího traktu, pomáhá udržovat zdravou pokožku. Multivitaminové mlsání si malí objevitelé mohou brát s sebou na tábory, kroužky, do školy nebo může sloužit jako pravidelná odměna za zvládnutí dalšího náročného dne. Protože chápeme, jak vysoce citlivý dětský organizmus je, želé neobsahují konzervanty, sladidla, ani přidaná barviva.

 

Oblíbené ovocné želatinky plné těch nejdůležitějších vitaminů pro vaše děti. Šťavnaté želatinové bonbony mají podobu postaviček z legendárního Čtyřlístku (Myšpulín, Fifinka, Bobík, Pinďa) a obsahují 20 % ovocné šťávy. Každá želatinka v sobě dále ukrývá 9 aktivních vitaminů a rakytník, tedy perfektní kombinaci pro posílení dětské imunity.